torsdag 15 november 2012

Saker jag är dålig på

Ni som följer min blogg måste tro att jag med mitt fantastiska självförtroende och talanger måste vara en helt fantastiskt perfekt människa (eller hur? *ironisk*). Vet ni vad: nä det är jag inte! Jag är inte en perfekt människa, det är inte något jag ens eftersträvar att vara. Det skulle vara totalt dödstråkigt att vara "perfekt". Så jag tänker göra precis som Jenna Marbles berätta vad jag är dålig på.Baka bröd. Jag är grymt duktig på att baka kakor, pajer, tårtor, bullar och annat smaskens men matbröd... Allt jag rör vid förvandlas till dvärgbröd som är totalt oätligt men kan användas till mordvapen.

"Här får du ett jätteenkelt recept på filmjölkslimpa, omöjligt att misslyckas med"
Dvärgbröd

Måla naglarna/ha nagellack. Jag målar aldrig mina naglarna på grund av två saker: ett det blir kladdigt och 2 trots jag har gjort efter konstens alla regler så håller inte lacket mer än ett par timmar (oberoende av kvaliteten av nagellacket). Och jag avskyr trasigt nagellack, då jag känner mig ovårdad.

Matte. Jag sökte lokförarutbildningen för ett par år sedan, jag misslyckades på två av testen för att jag inte kan enkel mattematik! Jag löste svåra logikfrågor, men enkel matte på tid:
3+5 =........................................ är åtta.......... eller hur?
Diskvalificerad 

Tolerera dumheter. Är jag trött, hungrig och har ont (gärna på en och samma gång) så är mitt vanligtvis enorma tålamod och lugn som bortblåst. För det minsta dumma förslag eller idioti (i mina öron) så morrar jag och utstrålar enorm ilska.

"Åh, låt oss fara på detta ställe så ligger långt borta och blir en enorm omväg!"
"Nej! För @#%!@#%!@#%!"
Stackars lillasyster, som med sin optimism blir utsatt för de flesta av mina utfall.

Lyssna Detta är en arbetsskada från min tid inom vården. Talar någon med mig om något som jag tycker är totalt ointressant eller har hört förut allt för många gånger så zoomar min hjärna omedelbart ut och jag hör inte ett ord du säger.

X börjar tala. "Och då var det så att, eller var det att... Men hur som helst"
Min hjärna: Hmm detta var ointressant. Vet du vad om din karaktär i din historia skulle göra detta. Vänta lite!
Min kropp, Nicka och härma ansiktsuttrycken så tror X att du lyssnar. 
"...och då sade någon hel främmande att den där helt okända människan...."
Min hjärna: Nej inte intressant än, men som jag sade om din karaktär skulle...
Min kropp: fortsätt nicka.

Händer mindre ofta nu när jag har slutat jobba inom vården men det kan hända än idag. Detta kan nog vara orsaken att ensamma gubbar gillar att tala med mig.. de tror att jag lyssnar.

Bollsport Håll bollar ifrån mig! Jag kommer att kämpa på, men jag kommer inte vara till någon hjälp. 

Photoshop Detta är något som jag skulle vilja vara bra i. Men jag orkar verkligen inte lära mig! Gång på gång har jag försökt för att sedan ge upp. Jag gillar inte alls arbetssättet. Photoshop talar ett helt annat språk än mig, ett språk som jag inte verkar lära mig.

Things I am bad at: Baking bread, Photoshop, paint my nails, listen (use Google translate, and you will might understand when I am a bad listener), math, being nice, sports.

2 kommentarer:

 1. haha Jenna Marble är underbar!

  Roligt inlägg också, jag som hade en fördom om att du var bra på att baka ;)
  Måla naglarna alltså..jag är fett imponerad av folk som är bra på det, jag är både dålig på det samt för hetsig för att låta det torka, jag ska alltid börja greja med nåt så det förstörs ännu mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är hon verkligen :)

   Tack så mycket! Jag är ju det, vanligtvis tills det är dags att baka bröd för då blir det fiasko! Så det överlämnar jag gladeligen över till mer kunniga människor.
   Jag med! Jag tror allvarligt att de har lagt en förtrollning över sina naglar för att naglarna ska hålla sig fina.

   Radera