fredag 25 maj 2012

Fulgråta


Jag gillar inte att gråta. Kan ha att göra med att jag är näst intill allergisk emot mina egna tårar. Jag blir röd och uppsvälld i en timme efter jag har gråtit färdigt. Som tur då händer det inte särskilt ofta förutom då jag ser på film eller tv-serier. Och vissa av dem framkallar fulgråten.

Fulgråten: Ni vet då man bölar krokodiltårar och snoret forsar från näsan som om en damm har brustit.

Top 5 fulgråtsanfall: 
(avsnitt blir skrivet i vit text för att inte avslöja för mycket)

5. Landet för längesedan (The Land Before Time). Har sett den en oändligt många gånger men gråter lika mycket varje gång. Sorgligt men sant.

4.Supernatural: S07Ep10 Death's Door. Jag misstänkte vad som skulle ske. Då min syster hade antytt att någon till kunde . Så så fort jag såg vad som skulle ske i avsnittet började fulgråten delux. Så mitt i natten satt jag och bölade medan avsnittet rullade på.

3.Game of Thrones S01Ep02: The Kingsroad och S01Ep09-10. Jag visste vad som skulle hända. Men i slutet av de avsnitten satt jag ensam och bölade som om mitt hjärta hade brustit. 

2.Bron till Terabitia (Bridge to Terabithia): Mamma, några av systrarna och jag sätter oss för att se filmen. Vår förväntning är en ny ungdomsfantasy-äventyrsfilm, som tillexempel Narnia. Men nej! Gråtfest utbryter i vardagsrummet. Jag beskriver den filmen som en käftsmäll. Kommer aldrig se om den igen!

1.Supernatural: S05Ep10 abandon all hope. Detta program gjorde att jag fulgrät till och från i en veckas tid så fort jag råkade tänka på ens på det avsnittet. Jag får än sorgkänslor av det avsnittet. Ett par år senare...

Vilka är era fulgråts tillfällen ?

My top five: Ugly cry movies and tv-show episodes. Which movies or episodes have started your ugly cry?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar