Smält valfri choklad ( block-,mjölk- eller 70% mörkchoklad) i vattenbad (200-400g beroende på hur mycket man vill göra). I receptet skulle man blanda i några droppar pepparmintolja, men jag hade inget så jag hoppade över det. Häll chokladen i en form med bakplåtspapper. Ju större form desto tunnare choklad. Ställ kallt.
Krossa/hacka polkagrisarna (50-200 gram)
Smält lika mycket vitchoklad som choklad (blanda ev lite pepparmintolja. I receptet där man använde 400g vit och 400g mörkchoklad hade man 10 droppar i båda chokladsatserna). Häll över den stelnade chokladen och strö den krossade polkagrisen över. Bryt i bitar och ned i en burk. Förvara bräcken gärna kallt.
Chocolate with peppermint candy
Melt Chocolate (if you want you can drop some peppermint oil in the chocolate). Pour in a baking dish with parchment paper (bigger baking dish = thinner chocolate). Put it somewhere cold.
Crush the peppermint candy.
Melt white chocolate (+ peppermint oil) pour over the chocolate. Sprinkle over the crushed candy.
Let i harden. Cut-off pices. Serv!
godis + godis = gott
SvaraRadera...marabou polka hahaha!
SvaraRaderaJag tänkte detsamma Mymic! XD
SvaraRadera