fredag 16 januari 2015

Julen sammanfattad med ett par bilder!


Lånade denna godbit till bok innan jul. Novellen Granen av Tove Jansson är numera en av mina favorit julhistorier. Klockren kommentar emot den onödiga julstressen.


Tarja och jag gömde oss för tomten.
Men jag fick paket i alla fall! Min hemliga tomte för i år var jättesnäll och gav mig det jag hade önskat mig mest av allt. En Bookseat och en läslampa. Älskar!

Jag var hemlig tomte åt pappa och gav honom en popcornmaskin och popcorn. Så på natten var det dags för att testa den! Mmmm salt efter allt det söta.


Juldagen spenderade jag ett par timmar i mamma och pappas bil för att ta mig till svärföräldrarna. Stannade snabbt bilen då jag var ensam på en raksträcka för att ta en experimentell bild på solnedgången bakom mig. #Norrlandskörning

Av svärmor fick jag en supermysig halsduk med luva som hon hade stickat.Herr Tyson hjälpte till medan jag lärde mig att sticka. Igen. Jag stickar så sällan så att jag måste lära om mig varje gång. Tack och lov för alla youtube tutorials!


Det blev en handledsvärmare.
Den andra håller jag på med än. Jag har slarvat så jag har varit tvungen riva upp den ett par gånger. Men den ska bli klar.

Tarja och Kajsa.Renar stod i vägen då jag skulle köra hem. #Norrlandskörning

Jul och nyår var fylld med god mat och härliga sällskap. Varierat väder allt från 25 minus till regn och halka för att sedan snöa och bli kallt igen.

Inga nyårslöften i år. Jag gör ändå mitt bästa på allt jag gör.
Har ni nyårslöften ni behöver säga högt för att hålla dem? Eller har ni redan brutit dem?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar