lördag 29 november 2014

En snabb uppdatering

Japp, här har det varit tyst en bra stund. Men vad kan toppa att mata en fladdermus?!

Jag har en del planerade inlägg i utkastet men jag har inte fått ihop dem. Jag hade tänkt slutföra ABC't men mitt Z har varit väldigt svår. Jag vet vad jag vill skriva om. Men hur ska jag göra det? Hur ärlig ska jag vara? Ja, jag får fortsätta att fila på det.

Utöver ABC't har jag saker som jag skulle vilja skriva om: mitt första försök att vara bröllopsfotograf. Känslan att vara ansiktsmålare för en dag. Att jag håller på att lära mig Lightroom (fotoredigering). Dock gör mitt Lightroom pysslande gör att jag är ännu kräsnare på bilder jag lägger upp. Jag vill skriva om min arbetsmarknadsutbildning inom detaljhandeln som jag har börjat. Så känner ni någon inom detaljhandeln som skulle tänka sig en kreativmänniska som praktikant på halvtid i ca 2 månader i början av det nya året, hojta till!

Det har varit en paus på pysslandet ett bra tag nu. Det har inte funnits den tid eller ork som jag hade önskat. Men imorgon ska jag i alla fall sprida pysslandet inför Julen. Då jag ska lära barn/folk i min hembygd att decoupera under skyltsöndagen. Det blir spännande!

Nä nu måste packa ihop det jag behöver för imorgon innan jag kryper i säng. 

Vi hörs förhoppnings vis lite fortare än förra gången... Men jag lovar ingenting!


2 kommentarer:

  1. Jag har undrat vart du har tagit vägen :D Hoppas du snart får tid att skriva mer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, roligt att höra att man är saknad. :) Jag har börjat sakna bloggen och pysslandet så det borde inte vara allt för långt borta något nytt inlägg.

      Radera